13 Ocak 2011 Perşembe

Prefabrik celik evler

PREFABRİKE CELİK  EV ÖZELLİKLERİ
Prefabrike hazır yapılar amacına göre geniş ve uzunlukları değişken, istenilen her türlü yerleşim alanına uygulanabilecek şekilde çevre koşulları da dikkate alınarak,  hazır bir şekilde imal edilmektedir. Prefabrike evler, ses-ısı izolasyonu, yangın ve depreme dayanıklılığı bakımından uluslararası standart ölçülerinde hazırlanır. İsteğe göre değişik seçenekli malzemeler de kullanılır. Özel temel gerekmeden vinç ihtiyacı olmaksızın çevreyi kirletmeden monte edilir. Depreme karşı dayanıklı, pratik ve kullanım alanı daha fonksiyonel olan prefabrike evler, tek katlı, iki katlı, cumbalı-cumbasız alternatifleri ve dilediğiniz dekoratif unsurlarla üretilebilir. 

Yapım Aşamaları


1- Proje çalışması en önemli aşamadır. Bilgisayar ortamında evinizin bitmiş hali en küçük ayrıntısına kadar tasarlanır.
2- Fabrikada duvar panelleri ve tüm çelik elemanlar hazırlanır. Şantiyede montaj, bu sayede oldukça hızlı ilerler. Çelik makaslar  ve duvar panelleri 1 günde yerine yerleştirilir.
3-Çelik montajı ile birlikte cephe BETOPAN  yapı panelleriyle oluşturulur. Bu aşamada pencereler ve dış kapılar da takılır. İçerisinde tesisat çalışmaları da başlayabilir.
4-Çatı ondulune veya shingle ile,kaplanmaktadır  cephe ise siding  mantoloma,yalıpan fibercement .tas kaplama gibi akrilik esaslı boya ile veya  istenilen bir malzeme ile kaplanır. Dış cephede, betonarme binaların cephe kaplamasında kullanılan bütün ürünler kullanılabilir.
5-Evinizin dış cephesi, tesisatları ve iç duvarları çok kısa sürede tamamlanmıştır. Betonarme konutlarda olduğu gibi fazla inşaat artığı olmadığından, inşaat tamamen bitmeden peyzaj çalışmasına bile başlanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder