17 Ocak 2011 Pazartesi

Güven ve Estetiğin Uyumu

Güven ve Estetiğin Uyumu
Milten Holding güvencesiyle sizlere en iyiyi vermeyi amaçlayan Çelik-ten, hayatınıza yepyeni bir estetik heyecan getiriyor.

Müşterilerimiz tip projelerimiz haricinde, hayallerinde ki projeyi bizlerle paylaşıp seçimlerini gerçekleştirebilirler.

Çelik-ten; yaşamak istediğiniz konutu, güvenliği sağlayacak bilimsel çalışmalarla birleştirip, düşlerinizdeki evi önce projeye, sonra da gerçeğe dönüştürür.

Hafif Çelik Endüstriyel Yapılar
Hafif çelik yapı sistemiyle üretilen, tüm detayları proje aşamasında çözülmüş çok amaçlı yapı sistemleridir.

Endüstriyel yapılarda da hızlı üretim avantajını öne çıkaran Çelik-ten hafif çelik yapı sistemi, inşaatın kısa sürmesini ve galvaniz kaplı profilleriyle hafif çelik yapının çok uzun ömürlü olmasını sağlar.

Çelik-ten Hafif Çelik Yapı üretimi, D-100 karayolu üzeri Kaynaşlı - Düzce'deki fabrikamızda gerçekleştirilmektedir. Alanında deneyimli ve uzman kadrolarla, modern teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak üretim yapan fabrikamız; 1350 m2'si kapalı üretim binasi, 250m2'si idari büro ve 250 m2'si sosyal hizmet binasi olmak üzere 16.000 m2 arazi üzerine kurulmuştur.

Misyon:
Gerçekleştirdigi tüm projeler ve sundugu hizmetlerle olusturduğu güvenin devam etmesini amaçlayan Milten Holding, "yaşam ve iş kalitesini artiracak mekanlar sunan güvenilir firma" olma misyonunu korumayı ve geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Vizyon:
En güvenli yapı sistemi olan hafif çelik yapiları, işlevsellik ve estetikle buluşturarak, Türkiye'deki konut ve endüstriyel bina yapımında yeni açılımları hayat geçirmektir.
İletişim:
Adres: Kore Şehitleri Cad. No:41  Zincirlikuyu/İSTANBUL
Tel:0212 288 72 80
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder