17 Ocak 2011 Pazartesi

Çelik yapı sektöründe yenilikçi, tecrübeli yönetim ve üretim ekipleri.

Ankon Çelik Yapılar'ın hedefi: Ortadoğu ve Afrika ülkeleri


Çelik yapı sektöründe yenilikçi, tecrübeli yönetim ve üretim ekipleri,   insana ve çevreye değer veren yaşam anlayışı ile yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet gösteren Ankon Çelik Yapılar, yurtdışında Libya, Irak gibi yeniden yapılanma sürecinde olan ülkelere ağırlık verecek.  Pakistan, Irak, Gürcistan, Azerbaycan ve Kazakistan'da bir çok projeyi başarıyla tamamladıklarını söyleyen Ankon Çelik Yapılar Yönetim Kurulu Başkanı   Yalgın, "Özellikle  yeniden  yapılanma  sürecinde olan Libya, Irak  gibi  ülkeler  ile Ortadoğu ve  Afrika  bölgelerini  yeni  pazar  olarak  hedefliyoruz." dedi.


Ankon Çelik Yapılar Yönetim Kurulu Başkanı  Yalgın,  bugüne kadar yurtiçinde ve yurtdışında başarılı birçok projeye imza attıklarını belirterek gelinen bu noktada çelik  yapı sektöründe  yenilikçi, çağdaş, ekonomik  çözüm  anlayışının  egemen  olacağını söyledi. Bu noktadan hareketle üretimde kullanılan teknolojinin ve malzemenin kalitesinin önemine değinen Yalgın, müşteri ihtiyaçlarını iyi algılamak gerektiğini söyledi. Bu anlayış ve geniş mimari tasarımlarıyla yurtiçinde ve yurtdışında 200'e yakın projeyi başarı ile tamamladıklarını dile getiren Yalgın, "Estetik, ekonomik, kaliteli ve zamanında teslim projelerle müşteri memnuniyetini sağlıyoruz. Bitirdiğimiz her proje bizim için referans oluşturuyor." dedi.


Türkiye'nin her bölgesinde projelerinin devam ettiğini anlatan Yalgın, yurtdışında da ağırlıklı olarak Orta Doğu ve Afrika ülkeleri ile çalıştıklarını kaydetti. Pakistan, Irak, Gürcistan, Azerbaycan ve Kazakistan'da; villa, okul, hastane, ofis gibi anahtar teslim projelerle faaliyetlerini sürdürdüklerini söyleyen Yalgın, "Özellikle yeniden yapılanma çerçevesinde Libya, Irak gibi ülkeler ile Ortadoğu ve Afrika bölgelerini yeni pazar olarak hedefliyoruz." dedi.


Ezgi Çelik Evler ve Deniz Prefabrik markaları ile sektördeyiz.


Galvaniz çelik taşıyıcı sistemlerin tüm elemanlarının istenilen ölçü ve dizaynda tasarlanarak fabrika ortamında uluslararası mühendislik ve kalite standartlarına uygun güvenceyle üretildiğini aktaran Yalgın, "Firmamız bünyesinde Ezgi Çelik Evler ve Deniz Prefabrik markaları ile üretim yapmaktayız. Ezgi Çelik Evler markası ile geniş villa tasarımlarını uygun fiyatlar ve alternatifli üretim modelleri ile 30 ila 45 günde teslim ediyoruz. Deniz Prefabrik markasıyla ise ofis, okul, sağlık ocakları hastane, şantiye gibi prefabrik binalar ve fonksiyonel yapılarla sektörde faaliyet gösteriyoruz." dedi.


ISO 9001 sertifikasına sahip olduklarını hatırlatan Yalgın, çalışma kapasitemizi her geçen gün artırıyoruz.  Yüklenici veya alt yüklenici olarak aldığımız tüm projeleri zamanında başarıyla tamamladık. Estetik, ekonomik, kaliteli ve zamanında teslim projelerle müşteri memnuniyetini sağlamak vizyonuyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder