13 Ocak 2011 Perşembe

Çelik Villa

Çelik Villa


Çelik Villa'nın Diğer Yapı Türlerinden Farkları


Hızlı


150 m2’lik bir evin ileri kaba teslim aşamasına geliş süresi sadece 20 gündür. Aynı büyüklükte betonarme binanın yapım süresi ise 6 aydır.


Uzun Ömürlü


Galvanizli çelik malzemeden üretilmiştir. Uygulanan yalıtım tekniği sayesinde su ve korozyondan binanızı korur, yangın güvenliği en üst seviyede olması nedeniyle yapınızın uzun ömürlü olması sağlanır.


Problemsiz


İnşaatlardaki belirsizlikleri, sürekli uzayan yapım sürelerini, maliyet artışlarını, kalifiye eleman sıkıntısını ve benzeri sorunları yok eder. Ayrıca çelik yapının topraklama özelliği sayesinde yıldırım riski taşımaz.

 

Güvenilir


Çelik konstrüksiyon çelik villa evleri yapımı konusunda Türkiye’ debir çok uygulamaları yapan, bugüne kadar yüzlerce uygulamaya imza atmış ve tek işi çelik villa yapmak olan ekiplerimiz tarafından yapılır.



Sağlıklı


Doğal ortamlarda var olan manyetik alan etkisini azaltmayarak uzun yıllar vücudumuzun sağlıklı bir sekilde çalışmasına yardımcı olur. Yüksek ısı ve ses yalıtımı sayesinde sıcak, soğuk ve ses gibi dıs etkilerden etkilenmememize yardımcı olur.

 

Hatasız


Çelik Konstrüksiyonun bütün parçaları, statik hesapları yapıldıktan sonra bilgisayar kontrollü makinelerde üretilir. Üretimin her aşamasında kalite

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder