5 Ocak 2011 Çarşamba

Afrikada Hafif Çelik İnşaat






















Avantajları Nelerdir?

SAĞLAMDIREn büyük doğal afet olan deprem riskine karşı HAFİF ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ ,aynı büyüklükte betonarme yapıdan çok daha sağlamdır. Toplam yapı ağırlığının betonarme binadan yaklaşık % 80 hafif olması nedeniyle yanal deprem yükleri büyük oranda azalır. Deprem korkusu hayatınızdan çıkar.

HIZLIDIR
HAFİF ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ’inde 150 m2’lik bir binanızın hafriyat aşamasından anahtar teslim durumuna geliş süresi sadece 60 gündür. Aynı büyüklükte betonarme binanın yapım süresi ise 8 aydır.

HATASIZDIR
HAFİF ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ’nde binanızı oluşturan taşıyıcı panellerin tamamı bilgisayar kontrollü üretim tesislerimizde imal edildiğinden hata payı yoktur. Sistem, üretimin her aşamasında kalite kontrolüne imkan sağlar.

UZUN ÖMÜRLÜDÜR HAFİF ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ’nde kullanılan bütün profiller yüksek çinko kaplamalı galvaniz malzemeden üretilmiştir. montaj sırasında uygulanan üstün izolasyon tekniği sayesinde yapınızın uzun ömürlü olması sağlanır.

CAZİPTİRHAFİF ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ deprem bölgeleri için vazgeçilmez yapılar sunar. Kırılma, çalışma, dönme, çatlama yapmaz. Çelik yapının topraklama özelliği sayesinde yıldırım riski taşımaz.

SORUNSUZDUR
HAFİF ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ’nde inşaatlardaki belirsizlikler, sürekli uzayan yapım süreleri, maliyet artışları, kalifiye eleman sıkıntısı ve benzeri sorunlar yoktur.

EKONOMİKTİR
HAFİF ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ’nde tasarım aşamasında fiyat, malzeme kalitesi ve marka bellidir. Hiç bir şekilde sürpriz ile karşılaşmazsınız. İnşaat süresinin kısalığı size finansman kolaylığı sağlar.

SAĞLIKLIDIRHAFİF ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ’nde yüksek ısı ve ses yalıtımı sağlar, su ve korozyondan binanızı tecrit eder. Yangın güvenliği üst seviyededir.

GARANTİLİDİR
HAFİF ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ’nde kullanılan bütün malzemeler TSE standartına sahiptirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder